Weekbericht 39, 15-22 juli

Printen
--
Nieuwsbrief n°39
17 november 2019
Voorbeeld-nieuwsbrief-Janne-banner
--
AGENDA
Woensdag 20 juli spreekuur JGW-er 12:30-13:30 uur
Donderdag 21 juli afscheid oudste kleuters in de kleuterklassen
Donderdag 21 juli bijzondere pedagogische vergadering klas 6 16:30 uur, aansluitend feest
Vrijdag 22 juli getuigschriftenuitreiking, eindtijd gehele school 11:00 uur
--


Het leven is niet zwart-wit, maar alles er tussen in; gekleurd. Kijk maar om je heen!


Beste ouders, collega's en belangstellenden,
Lees deze week mee over het schoolreisje van de oudste kleuters, kijk mee vooruit naar de herfstmarkt en vergeet niet om te komen kijken naar de gevonden voorwerpen.
Fijn weekend.
Nelleke van Meijl-Tielens
 

schoolreisje oudste kleuters

Afgelopen woensdag was het schoolreisje van de kleuters, die na de vakantie naar de eerste klas gaan. Alleen het woord “schoolreisje” roept bij de kinderen al een vreugdegevoel en ook een zekere spanning op. Dat merk je aan het feit, dat er veel kinderen vaak naar de wc moeten en ook sneller gaan huilen.
We vertrekken met auto’s naar speeltuin “De Hazewinkel” in Veldhoven, alwaar enkele kinderen meteen na aankomst al iets willen eten: er zitten natuurlijk andere broodjes in de tas, dan op een normale schooldag en een pakje drinken!
In de speeltuin wordt volop geschommeld, gewipt, geklommen en met de kabelbaan naar beneden gesjeesd. Tegen elven verzamelen we ons op de wollen dekens en gaan wat er nog over is in de tasjes, opeten, aangevuld met komkommer, tomaatjes en een extra bekertje appelsap. Nadat we de tasjes in de auto hebben gelegd bezoeken we de aangrenzende kinderboerderij, waar de pauw haar prachtige veren liet zien! Dan is het tijd om naar huis te gaan, maar als we door een bosje lopen op weg naar de auto is daar iets heel bijzonders: het ruikt heel speciaal en na enig zoeken ontdekken we, dat er dropveters in de bomen hangen. Wat een sensatie is dat en hoe komen die daar? De kinderen hebben daar allerlei theorieën over……… Als iedereen voldoende heeft kunnen pakken en opeten lopen we naar de auto en rijden terug naar school.
De kinderen zijn doodmoe, maar erg voldaan. Zachtjes klinkt een stemmetje op de achterbank:”Juffie, nu hebben we vandaag nog helemaal geen appeltjes gegeten!”
Ja, het is ook allemaal anders op zo’n schoolreisjesdag! We hebben genoten en morgen is alles weer zoals het hoort!
Met dank aan alle ouders, die ons die dag hebben geholpen!
Nel de Winter, kleuterjuf
 

gevonden voorwerpen

A.s. dinsdag 19 en woensdag 20 juli zullen alle gevonden voorwerpen in de centrale hal op tafels liggen. Vergeet dus niet om even te komen kijken of er iets van uw kind bij ligt. Na deze 2 dagen wordt het definitief opgeruimd.
Nelleke van Meijl-Tielens
 

jaaragenda 2016-2017

De volledige jaaragenda voor het schooljaar 2016-2017 zal uiterlijk volgende week per mail verstuurd worden. Vervolgens zal hij ook op de website komen te staan.
Nelleke van Meijl-Tielens
 

Gevonden

Al zeer geruime tijd ligt er een gouden ketting op de administratie die op het terrein is gevonden.
Daarnaast is er een paar weken geleden een huissleutel met een groen rubberen randje er omheen gevonden.
Mist u één van deze voorwerpen, kom dan langs bij de administratie.
Nelleke van Meijl-Tielens
 

HERFSTMARKT 2016

Het lijkt zo ver vooruit! Niets is echter minder waar! Wij willen jullie er nu al graag op attent maken dat de ouders van school weer de gelegenheid geboden krijgen om voor een gereduceerde ouderprijs een of meerdere tafeltjes te huren voor de Herfst(avond) markt op 4 NOVEMBER 2016.

Stel je ziet op je vakantieadres een kei leuk idee om te verwezenlijken dan heb je daar een bestemming voor.
Of (en laat het niet waar zijn) het regent en je verveelt je, ook dan bieden wij je een bestemming om wat om handen te hebben en je voor verveling te besparen.  Of (en laat het waar zijn) de zon schijnt overheerlijk en de kinderen hebben geen tijd voor jou, ook dan hoef je je niet te vervelen.

Dus………met die vakantie zit het wel snor!

Bechena Kusters-Timmermans namens de Bazaarcommissie
 

--
VOORUITZICHT
Maandag 25 juli t/m vrijdag 2 september zomervakantie
--
---
Powered by AcyMailing